Uwkliniek

Wil jij meer te weten komen over cryolipolyse en ben je op zoek naar een bruikbaar artikel? Dan is deze pagina absoluut zeer geschikt voor jou!

Geplaatst op

Je hebt vast nog nooit gehoord van cryolipolyse, maar het is een effectieve behandeling. Het is namelijk een veilige manier om hardnekkig vet te verwijderen. Dit gebeurt doordat er vetcellen bevroren worden en deze worden afgevoerd door het hele lichaam. Je kunt zo zonder een operatie zorgen voor minder vet binnen je lichaam. Maar hoe werkt het precies? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er meer over te weten komt.

Hoe werkt cryolipolyse precies?

Voordat de behandeling begint, is het van belang dat er gekeken wordt welke vetten verwijderd kunnen worden. Sommige soorten vet kunnen alleen verwijderd worden door minder te eten en juist gezond te eten. Echter, bestaat er ook vet dat juist met cryolipolyse verwijderd kan worden. Hier moet de specialist goed naar kunnen kijken, voordat de behandeling überhaupt begint.

Met de cryolipolyse behandeling worden de vetcellen gekoeld en bevroren. Hiermee bereiken ze een temperatuur van -11 graden en hierdoor kan de huid een rode kleur hebben. De vetcellen sterven hierdoor af en het lichaam kan deze cellen op een natuurlijke manier afvoeren. Dit proces wordt ook wel apoptose genoemd en kan 8 tot 12 weken duren. De afgestorven vetcellen kunnen niet meer terugkeren en dat is natuurlijk ideaal. Je maakt vooraf de behandelingen foto’s van het lichaam, maar ook na de behandelingen worden er foto’s gemaakt. Op deze manier kun je goed kijken naar het resultaat en zie je of er nog een behandeling moet uitgevoerd worden of niet.

Zoeken naar een cryolipolyse specialist

Wil je een cryolipolyse behandeling nemen? Dan moet je natuurlijk een specialist vinden op het gebied van vet verwijderen en die deze behandeling aanbiedt. Op het internet kun je veel specialisten vinden, maar is het wel van belang dat je onderzoek doet. Kijk bijvoorbeeld naar de voor en na foto’s van vorige klanten. Zo zie je precies hoe de kliniek te werk gaat en/of de behandeling wel van een hoge kwaliteit is. Heb je een kliniek gevonden? Mooi, want je kunt dan contact opnemen en eventueel een intakegesprek inplannen met een specialist cryolipolyse.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden