Uwkliniek

liquid facelift

Een liquid facelift behandeling

Doormiddel van fillers wordt het volume in het gezicht hersteld. Uw gezicht wordt gelift, de rimpels verminderen of verdwijnen en u krijgt weer een strakkere kaaklijn. Door de fillers worden spieren in het gezicht behandeld en verbeterd de conditie van de huid.

Lijntjes, rimpels en volume verlies in het gezicht wordt opgevuld. Hierdoor wordt het hele gezicht gelift. De injecties zelf doen bijna tot geen pijn maar er kan eventueel een verdovende crème worden aangebracht. Er wordt niet gesneden bij de behandeling. Vooraf tekent de arts het te behandelen gebied af met een stift als hulpmiddel om een gelijkmatig resultaat te behalen. Afhankelijk van wel gebied er behandeld wordt kunt u verdoofd worden of kan er een verdovende crème worden aangebracht. De duur van de behandeling hangt af van de grootte van het te behandelen gebied. Gemiddeld duurt het ongeveer een halfuur tot een uur.

Na de behandeling

Een liquid facelift is niet een grote ingreep, daarom kunt u de dag na de behandeling weer uw dagelijkse bezigheden oppakken. Uw gezicht kan de eerste dagen na de behandeling pijnlijk zijn of gezwollen aanvoelen. Dit is meestal na een week weer over. Om een goed herstel te bevorderen is het verstandig om intensief sporten pas na een week op te pakken.

Door het injecteren van de fillers kunnen bloedvaatjes geraakt worden, het gevolg hiervan is dat u misschien een paar kleine blauwe plekken overhoud van de behandeling. Deze zijn na ongeveer een week weer weg. Het komt zelden voor dat iemand een allergische reactie krijgt op de gebruikte fillers. In Nederland wordt er geen gebruik meer gemaakt van permanente fillers. Het voordeel hiervan is dat als u last krijgt van bijwerkingen die na verloop van tijd weer zullen verdwijnen. Indien de behandeling niet helemaal goed is gedaan kunt u een asymmetrisch effect krijgen, dit is echter met een kleine nabehandeling makkelijk op te lossen.

Het resultaat

De eerste week na de behandeling is het gezicht nog wat opgezwollen, het echte resultaat is daarna meestal te zien. In sommige gevallen duurt het wat langer, soms een paar weken. Dit komt omdat de aanmaak van collageen nog op gang moet komen. Het resultaat van een liquid facelift blijft ongeveer zes tot twaalf maanden, hierna is een herbehandeling nodig als u het gewenste effect wilt behouden. Na een liquid facelift oogt u weer frisser.

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden