Uwkliniek

Aanbevolen specialisten

Tandartspraktijk in Rotterdam

Bent u op zoek naar een goede Tandartspraktijk in Rotterdam ? Mondzorg Erasmus op het Noordereiland heeft een team van specialisten wat voor u klaarstaat.

Fouché Medical

Bij Fouché Medical werken diverse specialisten die u kunnen helpen wanneer u zich medisch wilt laten keuren .

Tanden bleken in Hoogvliet

Laat je tanden veilig bleken door de tandarts. Mondzorg Aveling helpt je aan een natuurlijk wit gebit.

Tandarts in Amsterdam Zuidoost

Laat je tanden bleken bij Dental Health Care een goede tandartspraktijk in Amsterdam Zuidoost.

Beauty behandelingen

Voor een frisse uitstraling zijn schoonheidsbehandelingen een goede oplossing, zonder risico. A Verde Salon & Spa is hiervoor het adres in Voorschoten.

Implantaten in Flevoland

Voor implantaten in Lelystad ga je naar kaakchirurgielelystad.nl. Deze specialisten bieden een zeer persoonlijke dienstverlening.

Beveiliging van zorginstellingen en klinieken

Voor zorginstellingen in Almere raden we Dutch Crowd Security aan. De bedrijfsbeveiliging in Almere en omstreken is zeer professioneel.

angsttandarts

De angsttandarts van Tandartspraktijk Idente heeft veel ervaring met het behandelen van angstige patiënten.

Bang voor de tandarts

Veel mensen zijn gespannen of bang voorafgaand aan het tandartsbezoek. De angsttandarts van TCN helpt je graag van deze spanningen af. Kies ook voor een ontspannen tandartsbezoek.

Goede tandarts vinden

De tandartsen van Dental Friends zijn vrienden van je gebit. Laat je behandelen door deze experts in de tandheelkunde.

Wallen corrigeren

Bij een ooglidcorrectie kunnen permanente wallen gecorrigeerd worden. Ga voor een frisse blik!

Cosmetische tandarts in Zaandam

Met een breed aanbod aan tandheelkundige behandelingen is KT3 Tandartsenpraktijk het adres om de uitstraling en kauwfunctie van het gebit te verbeteren.

Root canal specialist in Amsterdam

root canal treatment is needed to repair badly decayed teeth. Look at Dentist Amsterdam for the root canal specialists in Amsterdam.

Vacatures docent Verpleegkunde

Na een behandeling in een kliniek is enige verpleging nodig. Zit verpleging in jouw bloed en heb je de passie om dit over te brengen? Dan kan het vak verpleegkunde voor jouw een carrièreswitch zijn. Bekijk vacatures docent verpleegkunde .

Zorgverzekeraars & zorgverzekeringen

Welke behandelingen je vergoed krijgt van je zorgverzekeraar, hangt af van je zorgverzekering. Kijk op https://www.verzekering.nl/zorgverzekering/ voor een overzicht van verschillende zorgverzekeringen.

Zorgverzekering

Plastische en cosmetische chirurgie worden steeds populairder. Bijvoorbeeld door het nemen van botox, fillers of het bleken van tanden. Dit wordt vanuit de basisverzekering niet vergoed. Wilt u dit wel verzekeren, kijk dan welke aanvullende zorgverzekering hierop aansluit. Start hier met het vergelijken zorgverzekering 2021 en ontdek welke zorgverzekering passend is.

Cosmetica en mode

Niet alleen door middel van cosmetische of plastisch-chirurgische ingrepen kun je er op je best uitzien. Ook dankzij het gebruik van sieraden kun je je voordoen stukken verbeteren van hoe je eruit ziet. Kijk voor de mooiste sieraden op de website van Juli Dans Jewels.

kristallen kopen

Gaat u kristallen kopen ? Overweeg dan de webshop van Ananda in Haarlem. De website staat vol met allerlei New Age producten, waaronder kristallen

Chiropractie

Een chiropractor kan diverse klachten met betrekking tot gewrichtspijn in o.a. de nek en de rug verhelpen. Kijk op de website van Optimum Chiropractie voor meer informatie over zijn praktijk voor chiropractie in amsterdam

Cosmetische tandarts in Zaandam

Met een breed aanbod aan tandheelkundige behandelingen is KT3 Tandartsenpraktijk het adres om de uitstraling en kauwfunctie van het gebit te verbeteren.

Anesthesie kaakchirurg

Met de services van AIC Services kunt u in Nederland en België een behandeling met narcose bij de kaakchirurg aan uw klanten aanbieden. De ervaren zorgverleners zorgen voor een veilig en goed verloop van de narcose in uw praktijk.

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden