Uwkliniek

Carbon laser peeling

Hoe werkt een carbon laser peel behandeling

Een carbon laser peel behandeling is geschikt voor het verminderen of verwijderen van acne, littekens, rimpels, grove poriën en mee-eters. Daarnaast stimuleert de behandeling de aanmaak van collageen en hersteld het een vette huid.

Carbon laser peeling is een nieuwe manier van een laser peeling behandeling, de voorgaande methodes waren erg chemisch. Carbon laser peeling is een combinatie van een normale laser behandeling en medische kool poeder in de vorm van carbon crème. In die crème zitten carbon deeltjes, die zijn heel erg klein. Zo klein dat ze in de oneffenheden, poriën en gaten in de huid gaan zitten. Bij de behandeling wordt de huid eerst ingesmeerd met de carbon crème. Deze moet even intrekken, daarna volgt de laser behandeling.

Deze behandeling stimuleert de huid vanbinnen uit om collageen aan te maken, hierdoor verstevigt de huid. Carbon laser peeling werkt positief op acne, littekens en andere huidaandoeningen. Voor een goed resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. De behandelingen zijn niet heel erg ingrijpend. Om het resultaat te behouden moet u het blijven herhalen.

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden