Uwkliniek

fillers voor wallen of donkere kringen onder de ogen.

Wallen wegwerken met fillers

Vrijwel iedereen heeft af en toe last van wallen of donkere kringen onder de ogen. Er zijn ook mensen die bijna permanent last hebben van wallen of donkere kringen dit kan erfelijk bepaald of veroudering zijn. Vaak worden dan vragen gesteld als ‘heb je niet goed geslapen?’ of ‘voel je je niet lekker?’. Wallen kunnen namelijk wel ontstaan door vermoeidheid, stress of ziekte. Bij wallen is er een volumetekort onder de ogen.

Fillers zijn een goede oplossing voor het verminderen of zelfs verwijderen van wallen en donkere kringen onder de ogen. Door het volume tekort onder de ogen op te vullen krijgt u weer een frisse uitstraling. De behandeling doet geen nagenoeg geen pijn, de injectienaald is een stuk dunner dan de meeste naalden die gebruikt worden voor vaccinaties en verdovingen. De traangoot wordt bij beide ogen geïnjecteerd met een filler.

Het resultaat

Na de behandeling kan het behandelde gebied opzwellen en blauw worden, verkoelen helpt dit te verminderen. Om eventuele pijn te verminderen kunt u paracetamol innemen, dit is vaak genoeg. Na ongeveer twee weken is het optimale resultaat te zien, de wallen zullen erg verminderd zijn of zelfs helemaal weg zijn. Er zijn verschillende fillers die kunnen worden gebruikt om de wallen op te vullen, er is echter geen enkele filler waarbij het resultaat permanent is. Het effect van de filler blijft tussen de zes en negen maanden aanwezig. Daarna kunt u terugkomen voor een herbehandeling, indien u geen herbehandeling ondergaat zullen de wallen weer terugkeren.

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden