Uwkliniek

ultralift

De ultralift behandeling

De ultralift is een facelift behandeling zonder te snijden. Doormiddel van ultrasound (ook wel bio stimulatie of geluidsgolven) worden lichaamseigen processen nagedaan. Op die manier verbetert de huid van binnenuit. Net als bij een traditionele facelift wordt de huid strakker, gladder en oogt die jonger. De aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd, hierdoor verbetert de conditie van de huid.

Door deze geluidsgolven kunnen de diepste huidlagen worden aangepakt, dit is een geschikte behandeling als u last heeft van een slappe huid, een onderkin of rimpels.

De geluidsgolven verhitten de huid tot 5 millimeter diep. De onderliggende vet- en spierlaag wordt ook aangepakt. Deze lagen zijn normaal alleen chirurgisch te bereiken. Een groot voordeel van een ultralift behandeling is dat het helemaal per persoon kan worden aangepast. Op de kleur en  het type van uw huid en op de gezichtsvorm.

Het resultaat

Na een behandeling met ultrasound is het optimale resultaat nog niet bereikt, het proces van de lift is in gang gezet maar na een tweede behandeling het echte resultaat bereikt. Het resultaat is niet blijvend, u zult dit moeten onderhouden door de behandelingen te blijven herhalen. De huid wordt uiteindelijk steviger, gladder en rimpels verminderen of verdwijnen.

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden