Uwkliniek

Pigment behandeling bij Dermavisie

Geplaatst op

Bij Dermavisie kun je aan pigment behandeling doen

Pigmentvlekken zijn vlekken op de huid met een verhoogde mate van pigmentatie. Het wordt een donkere verkleuring. Het ontstaat vaak door de zon. Als gevolg hiervan ontstaat er een verstoring in de pigment producerende cellen, waardoor ze zich niet meer gelijkmatig delen en het pigment niet meer gelijkmatig verspreiden. Hierdoor neemt de aanwezigheid van pigment in alle lagen van de opperhuid toe. Vaak zie je deze vlekken ook aan delen op het lichaam die vaak zijn blootgesteld tot de zon, denk aan op de borst of op het gezicht. Ook kunnen pigmentvlekken ontstaan door hormoonschommelingen.
Als je pigment behandeling wilt realiseren, dan kan je een gesprek aan gaan met het bedrijf Dermavisie. In dit gesprek wordt er naar je wensen en behoeften gevraagd en daar speelt het bedrijf dan op in. Ook krijg je informatie wat er gaat gebeuren tijdens de behandeling en wat je kunt verwachten na de behandeling.

Mijn ervaring

Ik heb last van pigmentvlekken op mijn huid. Sommige zijn immens groot en daarom wil ik een pigment behandeling. Het bedrijf Dermavisie realiseert pigment behandeling en dat is de reden dat ik het bedrijf ben gaan benaderen. Ik vertelde mijn wensen en behoeften en ik kreeg informatie wat ik kon verwachten tijdens de behandeling, maar ook na de behandeling. Het eindresultaat ziet er super uit en ik ben blij met een bedrijf als dit. Ik adviseer andere mensen dit bedrijf ook te benaderen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden