Uwkliniek

Makkelijk snel en lekker afvallen in 2019

Geplaatst op

De titel van dit artikel lijkt een utopie maar niets is minder waar ben ik recent achter gekomen. Dieet hoeft echt niet langer afzien te zijn. Ik zal me nader verklaren in dit artikel.

Enfin, na proberen van meerdere dieet vormen en hopeloos falen kwam ik eind 2018 op het eiwitdieet. Genaamd Be-Slank. Dit is een dieet waarbij je een maaltijd per dag vervangt door een maaltijd shake. Deze shake is hoog in eiwit maar ook andere belangrijke dingen zoals vezels, mineralen en antioxidanten. Er zitten zelfs heuse superfoods in. Het is dus echt goed voor de gezondheid naast dat het helpt bij het afvallen.

Enfin ik zit nu in de tweede fase van het eiwitdieet (referentie). En tot nu toe al zo een 8 kilo afgevallen. En dat zonder ploeteren. De shakes smaken lekker. Niet te zoet ook, maar wel lekker. Ik heb ook wat van de andere producten besteld zoals de koolhydraatarme pannenkoeken. Ja ik vind het wel leuk om iedere zondag met de kids pannenkoeken te eten. Dan voor de kids maak ik natuurlijk normale pannenkoeken en voor me zelf een Be-Slank pannenkoekje. Lekker en gezond en gezellig natuurlijk. Het is niet leuk om de lekkere dingen in het leven te moeten laten staan en al helemaal niet in een gezelschap. Op deze wijze kun je mee doen, maar hoef je ook geen schuldgevoel te ondergaan. Het beste van beide werelden dus.

Op deze wijze kan ik het dieet wel maanden misschien wel jaren volhouden en dan is het echt een kwestie van geduld voordat mijn beoogde eindresultaat behaald zal zijn. Enfin ik zal dit dieet ook aan mijn vrienden die graag willen afvallen aanraden en ik ben benieuwd wat hun resultaten zal zijn en wellicht ook die van jou laat het me weten per e-mail.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden