Uwkliniek

Een gietvloer in kliniek is een geweldige investering

Geplaatst op

We nemen in deze blog met je door waarom een gietvloer in je kliniek en bijzonder goede investering is. Lees snel verder en ontdek hoe je ervan kunt profiteren.

Een gietvloer in kliniek is een geweldige investering

Mensen gaan naar de kliniek met het idee dat het een omgeving is die veilig is en hygiënisch. Alles wat te maken heeft met een behandeling moet zo stil mogelijk zijn. Niet alleen in een kliniek waar operaties worden uitgevoerd is dit erg belangrijk, Ook bijvoorbeeld bij de therapeut is het belangrijk. Om dit laatste te kunnen realiseren raden we je aan om een gietvloer in kliniek te laten leggen. De moderne gietvloeren zijn erg gemakkelijk over een bestaande betonvloer heen te gieten. Deze vloeren zijn een stuk makkelijker te reinigen dan  bijvoorbeeld een betonvloer. Kijk met ons mee om te zien hoe ook jij kunt profiteren.

Gietvloeren in de kliniek zijn makkelijk

Wanneer je een kliniek rund is het erg belangrijk dat de hygiënische aspecten van de ruimte waarin de behandelingen plaatsvinden helemaal op orde zijn. Die zijn allerlei eisen vooropgesteld die gehaald moeten worden. Met een gietvloer in de kliniek begin je direct goed bij de basis. Deze vloeren zijn heel erg gemakkelijk te reinigen met middelen die ook agressief kunnen zijn, de vloer kan goed tegen zuren. Daarnaast brokkelt de vloer niet af, is niet stoffig en voelt prettiger aan dan een betonvloer. Omdat de vloer zo gemakkelijk te reinigen is, ben je niet veel tijd hieraan kwijt.

Ook thuis is de gietvloer handig

De aspecten waar de gietvloer zo populair om is binnen de medische context, zijn ook in een residentiële context, thuis dus, zeer handig en daarom overtuigen ze veel huiseigenaren een gietvloer te nemen. De prijs ligt wat hoger voor deze vloer dan bijvoorbeeld voor een laminaatvloer, maar je hebt ook veel meer vloer voor een realistische prijs. Daarbij is het zo dat de gietvloeren in verschillende kleuren komen en daardoor altijd goed passen bij het plaatje wat je in je hoofd hebt over hoe je huis eruit moet zien.

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden