fillers voor de jukbeenderen en wangen

De jukbeenderen behandelen met fillers

Door volume verlies bij de jukbeenderen krijgt je gezicht een verouderde uitstraling. Met fillers bij de jukbeenderen brengen we de juiste balans terug en krijg je weer een jeugdige en frisse uitstraling. Het volume verlies kan komen doordat de jukbeenderen minder ontwikkeld zijn.

 De fillers zijn een goede oplossing bij het volume verlies op de jukbeenderen. De fillers worden op het jukbeen geïnjecteerd. Het gezicht trekt daardoor op, het lijkt op het effect van een facelift. Het komt ook voor dat wanneer er fillers worden aangebracht op de jukbeenderen de marionetplooien en neus-lippenplooien ook verbeteren. Vaak worden hoge, geaccentueerde jukbeenderen als mooi aanschouwd. Als u dit niet van nature heeft kunt u dit ook doormiddel van fillers laten doen. Daarnaast zorgt het opvullen van de jukbeenderen voor een zachtere uitstraling.

 Het resultaat

In het begin kan het rondom het behandelde gebied wat rood en opgezwollen zijn. Soms ontstaan er ook blauwe plekken en bloedingen, deze zijn echter niet groot. Om de bijwerkingen zoveel mogelijk te remmen kun u beter niet gaan sporten en warme plekken zoals de sauna vermijden. Ook uv-straling moet u vermijden. Daarnaast kunt u beter geen alcoholische drank nuttigen. Probeer de behandelde huid ook zo min mogelijk aan te raken. Na een a twee dagen kunt u alles weer langzaam doen.

 Om ervoor te zorgen dat het gezicht in verhouding blijft wordt ook boven en onder de jukbeenderen het volume van de fillers geplaatst. Hierdoor is het resultaat natuurlijker.

De wangen behandelen met fillers

Door veroudering verliezen de spieren volume, dat volume zit vooral in de wangen. Daardoor zakken de wangen in. Een andere oorzaak van het inzakken van de wangen is gewichtsverlies. Op de foto hieronder kunt u goed zien hoe uw gezicht veranderd door de jaren heen.

Door fillers te injecteren worden de wangen weer voller en lijkt u weer frissen en jonger. De fillers worden doormiddel van kleine naalden geïnjecteerd in de wangen, de behandeling is over het algemeen niet pijnlijk. Een verdoving is echter wel mogelijk. Nadat de fillers zijn geïnjecteerd kan uw huid opgezwollen of rood zijn. Dit is tijdelijk.

Het resultaat

Na een filler behandeling in de wangen worden de contouren van uw gezicht strakker en krijgen uw wangen meer volume. Hierdoor krijgt u een frisse, jonge uitstraling en lijkt u minder moe. Als u last had van schaduwen op uw gezicht door de ingevallen wangen zullen die ook verminderen. Het resultaat blijft gemiddeld 12 maanden aanwezig, daarna kunt u terugkomen voor een herbehandeling. Dit is ook nodig om het gewenste resultaat te behouden.

De eerste paar dagen na de behandeling moet u het zoveel mogelijk vermijden om de huid aan te raken, draag dus ook geen make-up. Vermijd uv-straling en warme plekken. Het is ook niet verstandig om te gaan sporten.